Međunarodne selidbe - BGD Selidbe!

Agencija BGD Selidbe & Transport pruža usluge i kada su u pitanju selidbe u inostranstvo tj. prevoz i transport robe van granica Srbije. Proces nije jednostavan, pre svega zbog kompleksnosti i svih potrebnih dozvola. Ukoliko nemate iskustvo, kada su međunarodne selidbe u pitanju, angažujte nas jer će naš profesionalni tim odraditi kompletan posao za Vas.

Selidbe u inostranstvo mogu biti dugotrajne i iscrpljujuće, ukoliko pored samog procesa selidbe, ne organizujete i druge segmente koji su neophodni za uspešnu realizaciju selidbe. Jedna smo od retkih agencija koja u svojoj ponudi obezbeđuje svu potrebnu dokumentaciju i logističku podršku kada je reč o transportu robe u inostranstvo tj. o međunarodnoj selidbi.

Ukoliko se opredelite za naše usluge za selidbe u inostranstvo, možete biti uvereni da su naši glavni cilj i misija profesionalna, pouzdana i sigurna usluga od strane našeg obučenog tima.

img-05

Međunarodne Selidbe?

Proces svake selidbe se sastoji od sledećih aktivnosti:

  • Besplatna procena selidbe;
  • Izbor željene usluge zaštite i pakovanja predmeta i robe;
  • Utovar predmeta;
  • Kombi prevoz ili transport kamionom, u zavisnosti od obima selidbe;
  • Istovar i otpakivanje.

Pored neophodne dokumentacije, nudimo mogućnost osiguranja selidbe, ukoliko postoji interesovanje. Naš vozni park može odgovoriti na sve izazove, bilo da je potreban kombi prevoz u inostranstvo ili međunarodni prevoz kamionom.

Ukoliko ste zaintereosvani za naše usluge selidbi u inostranstvo, od nas možete dobiti i besplatnu procenu selidbe, kao i celokupan plan do najsitnijih detalja. Naravno, naše usluge se odnose na postupak selidbe iz inostranstva u Srbiju.

PROFESIONALNOST

Profesionalnost je sinonim naše kompanije. Pozovite nas i uverite se zašto smo najbolji u svom poslu!

BRZINA

Ukoliko se opredelite za naše usluge, budite sigurni da ćemo posao obaviti, po dogovoru, na vreme.

GARANCIJA

Garantujemo da će Vaši predmeti bezbedno biti isporučeni na dogovoru adresu.

BGDE Selidbe & Transport

Pozovite nas i saznajte zašto su selidbe sa nama bez stresa! Vaše je da sve prepustite nama i uživate dok Vas mi selimo! Pored osnovnih obaveza koje ispunimo prema Vama, pripremamo svu potrebnu dokumentaciju za selidbu bez zastoja, a takođe možete iskoristiti i naš magacinski prostor za Vaše dragocene stvari. Pozovite i mi Vas selimo!

Call Now ButtonPOZOVI!