BGD Selidbe - Selidbe u Beogradu

Agencija BGD Selidbe & Transport u svom portfoliu, kao najzastupljenije aktivnosti i usluge, nudi gradske selidbe u Beogradu. U svakom momentu se odazivamo za selidbe na Čukarici, Novom Beogradu, Karaburmi, Kaluđerici, Žarkovu ili u bilo kom drugom delu gradu. Vaše je da nas pozovete i najteži i najstresniji deo, prepustite nama!

Selidbe u Beogradu su zahtevne jer je potrebno pažljivo planiranje i istraživanje terena iz i u koji se selidba vrši. Pronalazimo najbolje rešenje za najefektniju selidbu.

Prilikom rada selidbi u Beogradu, pružamo Vam besplatnu uslugu procene selidbe i, ukoliko želite, osiguranje predmeta. Vaši dragoceni predmeti se, kod nas, sigurno i pažljivo prevoze i dopremaju na dogovorenu adresu. Biramo odgovarajuće vozilo u zavisnosti od veličine i količine stvari.

Obuhvatamo sve gradske opštine, a angažovanje agencije za selidbu je za Vas jeftiniji i efektniji izbor. Izbegnite gradsku gužvu i stres oko prevoza jer smo za Vas dostupni 24h, a na Vama je da nas kontaktirate i saznate zašto smo najbolji u realizaciji Vaših očekivanja.

img-05

Gradske Selidbe?

Proces svake selidbe se sastoji od sledećih aktivnosti:

  • Besplatna procena selidbe;
  • Izbor željene usluge zaštite i pakovanja predmeta i robe;
  • Utovar predmeta;
  • Kombi prevoz ili transport kamionom, u zavisnosti od obima selidbe;
  • Istovar i otpakivanje

Ukoliko to želite, naš zadatak može biti i prevoz i transport robe i predmeta teretnim kamionom, prevoz antikviteta, dragocenosti, kućnih ljubimaca i drugih predmeta.

PROFESIONALNOST

Profesionalnost je sinonim naše kompanije. Pozovite nas i uverite se zašto smo najbolji u svom poslu!

BRZINA

Ukoliko se opredelite za naše usluge, budite sigurni da ćemo posao obaviti, po dogovoru, na vreme.

GARANCIJA

Garantujemo da će Vaši predmeti bezbedno biti isporučeni na dogovoru adresu.

Selidbe u Beogradu i okolini

Pozovite nas i saznajte zašto su selidbe sa nama bez stresa! Vaše je da sve prepustite nama i uživate dok Vas mi selimo! Pored osnovnih obaveza koje ispunimo prema Vama, pripremamo svu potrebnu dokumentaciju za selidbu bez zastoja, a takođe možete iskoristiti i naš magacinski prostor za Vaše dragocene stvari. Pozovite i mi Vas selimo!

POZOVI!